Csodálatos frizura, bármilyen alkalomra!

Szépségmanufaktúránkban az Ilcsi hagyományoknak megfelelően minden szakértőnk, így fodrászunk is csak minőségi és megbízható alapanyagokkal dolgozik. Ezért esett a választásunk a KEVIN.MURPHY termékcsaládra, amely rendkívül széles palettával rendelkezik a hajformázás és a hajápolás terén. A kifejezetten fodrászatok számára kifejlesztett készítmények extra törődést biztosítanak a hajnak.

A KEVIN.MURPHY forradalmasította a professzionális hajápolási termékek piacát. Egyesítette a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel.

A termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát- és parabénmentes. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotóelemei egyszerre ápolják a fejbőrt és táplálják a hajszálakat.

A termékek kiegészítik egymást, nem kell tartanunk a túlzott termékfelvitel eddig megszokott következményeitől, nem zsírosítják a hajat, felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.

A KEVIN.MURPHY samponok, balzsamok, pakolások és a styling készítmények a kifutókról, magazinokból ismert megjelenést és természetes aromaterápiás ápolást biztosítanak minden hajtípus számára.

KEVIN MURPHY semmilyen módon nem árt az állatoknak, nem végez állatkísérleteket. Minden olyan összetevő alkalmazását elkerüli, amely árt, vagy káros hatással van az élőlényekre és a környezetre.
A PETA (People for Ethical Treatment of Animals) a világ legnagyobb állatvédő szervezete elismerve a márka erőfeszítéseit, büszkén sorolja a KEVIN.MURPHY termékeket az általa nyilvántartott és ajánlott „Kegyetlenség Mentes”  termékek sorába. A PETA csak olyan cégek jelentkezését fogadja, melyek bizonyítottan nem tesznek kárt állatokban, és állatkísérleteket sem végeznek. Fokozott figyelmet szentelnek a környezetvédelemre, és felismerték az éghajlatváltozás súlyos veszélyeit. Fenntartható és megújuló, vagy állandó forrásból származó természetes összetevőket használnak, amelyek nem veszélyeztetik a hosszú távú fenntarthatóságot.

Szépségmanufaktúránkban a hajdiagnosztika díjmentes, amely a hajszerkezet-elemzésen kívül a hajápolásra és kifejezetten az Ön számára megfelelő frizurákra vonatkozó javaslatokat is tartalmaz.
Első hajfestés előtt konzultációs időpont egyeztetése szükséges a tökéletes végeredmény érdekében.

Hajvágás
Ár
Női hajvágás
9 500 Ft
Férfi hajvágás (2 mosással)
5 500 Ft
Gyerek hajvágás
5 000 Ft
Mosás & szárítás
Ár
Szárítás – rövid haj
6 500 Ft
Szárítás – félhosszú haj
7 500 Ft
Szárítás – hosszú haj
9 500 Ft
Alkalmi frizura
12 000 Ft
Hajfestés
Ár
Tőfestés
8 000 Ft
Teljes festés
9 000 Ft
Tőfestés + melír
12 900 Ft
KEVIN.MURPHY festék + Oxi/gramm
140 Ft
Melír
Ár
Fél fejen
10 000 Ft
Teljes fejen
11 000 Ft
Ombre/Balayage
20 000 ft-tól
KEVIN.MURPHY festék + Oxi/gramm
140 Ft
Egyéb
Ár
Treat Me hajkezelés (az ár szárítást nem tartalmazza)
11 000 Ft
Világosítás
20 000 Ft-tól