A házirend célja, hogy meghatározza a szalon területén tartózkodó személyek egymással szembeni elvárt magatartását, és lehetővé tegye a magas szintű munkavégzéshez szükséges feltételeket.

– Az időpont lefoglalásával Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirendet.
– Időpont-egyeztetésre, információkérésre nyitvatartási időben (H-P: 8.00-20.00, SZ: 9.00-14.00) van lehetőség. Online felületen történő foglalást csak nyitvatartási időben áll módunkban visszaigazolni. Amennyiben foglalása a következő napra esik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon.
– A foglalásban megjelölt időpont a kezelés kezdetét jelenti, ezért kérünk mindenkit, pontosan érkezzen a lefoglalt időpontra. 10/15 percnél hosszabb késés esetén szakembereinknek nem áll módjában a tervezett kezelést teljes egészében véghez vinni. Ebben az esetben új időpont egyeztetése, vagy a kezelés lerövidítése szükséges.
– A honlapon megjelölt időtartamok tájékoztató jellegűek. A kezelések hossza függ a bőr mindenkori állapotától, így minden Vendégnél eltérő lehet.
– Kérjük kedves Vendégeinket, hogy munkatársaink és a többi vendég érdekében kezeléseinket csak egészségesen vegyék igénybe.
– A nyugalom megőrzése érdekében, kérünk minden szalonunkba látogatót, tartózkodjon a hangos beszédtől, kiabálástól, egyéb hangos, vagy más módon zavaró tevékenységtől (pl. zenehallgatás, telefonálás, ajtó becsapása stb.)
– Kérjük, ügyeljen a tisztaságra. Szalonunkban tilos morzsálódó, más módon szennyező, vagy erős illatú ételt, italt fogyasztani, valamint dohányozni. Ha üzletünkben tisztasági problémát észlel, kérjük jelezze munkatársainknak.
– Gyermek jelenléte abban az esetben engedélyezett, ha az nem zavarja a többi vendég és a szalon dolgozóinak nyugalmát. Amennyiben felügyeletre van szükség gyermek esetében, kérjük, gondoskodjon erről a kezelés megkezdése előtt a szalonon kívül.
– A szalon területére háziállatot behozni nem szabad.
– A magyar jogszabályoknak megfelelően tilos a dohányzás, kérjük figyeljenek arra, hogy dohányzás esetén a szalon bejáratától legalább 5 méteres távolságot tartsanak.
– A lefoglalt időpontok áthelyezésére/lemondására a kezelés megkezdése előtt 24 órával van lehetőség díjmentesen a +36 20 410 87 40-es telefonszámon, az adott szakember privát elérhetőségén vagy személyesen.
– 24 órán belül történő módosítás esetén a lefoglalt kezelés teljes összege fizetendő, melyet a Vendég a következő kezelés alkalmával köteles megfizetni. Amennyiben ez nem történik meg, a továbbiakban nem áll módunkban új időpontot biztosítani.
– Szalonunkban minden szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelt nem tudunk biztosítani, áraink nem alkuképesek.
– A Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan módosíthatja vagy kiegészítheti.

Érvényes 2019. április 1-től