2000-ben végeztem kozmetikusként Zalaegerszegen, ahol már tanulóéveim során találkoztam az Ilcsi termékekkel, melyeket azonnal megszerettem. 2000 őszén költöztem fel Budapestre, azóta dolgozom kozmetikusként.

Számomra a kozmetika egyet jelent a törődéssel és a gondoskodással, melyet a természetemből fakadóan örömmel osztok meg a vendégekkel. Mindig szerettem tanulni, így az évek során több tanfolyamot is elvégeztem, hogy a vendégek igényeit széles skálán tudjam kielégíteni: 3D szempilla tanfolyam, sminktetováló tanfolyam, pedikűr-manikűr, műkörömépítő tanfolyam, gyakorlati szakoktatói végzettség, valamint 2014-ben kozmetikus mester címet is szereztem.

Az Ilcsi termékek pozitív hatását az elmúlt 15 év során számos alkalommal tapasztaltam, ami még inkább megerősített abban a hitemben, hogy szelíd módszerekkel, a természet erejével is lehet eredményes és tartós megoldásokat kozmetikai szolgáltatásokat nyújtani.

Nagy büszkeség számomra, hogy az Ilcsi Szépségmanufaktúra kozmetikusaként, tapasztalatommal és tudásommal bővíthetem a szakmai csapatot.