Próbálja ki Ön is a mozgás gyógyító erejét!

Várjuk Önöket az Ilcsi Szépségmanufaktúra professzionális gyógytorna stúdiójába, ha mozgásszervrendszert érintő panasza van, ízületi fájdalmak gyötrik vagy derékfájással küzd.

Minden ülőmunkát végző vendégünknek segítünk az ergonomikus testtartás elsajátításában, a gerinc fiziológiás görbületeinek megtartásában, a monitor nézésével együtt járó előrehelyezett fejtartás megelőzésében és kezelésében.

Ha tervezett műtét előtt áll, ha térdprotézis, csípőprotézis, térdízületi szalagpótlás, porcleválás, egyéb izom vagy ízületet érintő műtétre vár, jöjjön el hozzánk, hogy megtanulhassa azokat a gyógytorna gyakorlatokat, amiket már a műtétet követő órákban elkezdhet, így nagymértékben felgyorsítva a gyógyulást és lerövidítve a rehabilitációs időszakot.

Akkor is várjuk, ha már túl van a műtéten és rehabilitációra van szüksége annak érdekében, hogy minél előbb visszatérhessen a mindennapjaihoz tartozó tevékenységek elvégzéséhez vagy újrakezdhesse az Ön számára kedves sportot.

A kifejezetten sportolók számára kifejlesztett mozgásprogram révén az izmok ízületet stabilizáló hatását fejlesztjük és koordinációs, egyensúly és egyéb sportágspecifikus gyakorlatokkal segítjük sportoló vendégeink teljesítményének növelését, így járulva hozzá a versenyeredmények javításához.

Ha szeretne elkezdeni mozogni, egészségesebb életmódot folytatni, szeretné, ha a mozgás része lenne a mindennapjainak, de nem tudja, melyik mozgásforma lenne ideális és biztonságos az Ön számára, akkor várjuk egy teljes testre kiterjedő részletes állapotfelmérésre, ahol biztos képet kap ízületei állapotáról, izmai erejéről, testtartásáról, az esetleges eltérésekről és korrigálási lehetőségekről. Segítünk egy olyan mozgásforma megtervezésében, amit anélkül élvezhet, hogy egy esetleges sérüléstől kelljen félnie.

Várunk minden olyan vendéget, akik úgy érzik, kicsit „berozsdásodtak”, nehezen mozognak, beszűkült a mozgásterjedelmük, húzódnak az izmaik. Megtanítjuk azokat a mozdulatokat, nyújtásokat, amik segítenek helyreállítani az ízületi mozgékonyságot és az izmok rugalmasságát.

Ha Ön kisbabát vár, de nem szeretné teljesen abbahagyni a mozgást, jöjjön el hozzánk, segítünk olyan mozgásformát megtanítani Önnek, amit a várandóság alatt is biztonságosan végezhet. Kisbabája megszületése után várjuk szülés utáni rehabilitációs programunkra és mama-baba tornára, ahol kisbabájával együtt élvezheti a mozgás örömét.

Mozgásterápia
Ár
ÚJ – Post-COVID rehabilitáció
17 000 Ft
Állapotfelmérés – konzultáció (első órával egybekötve)
17 000 Ft
Ízületi mobilizáció – mozgásterjedelem-növelés
17 000 Ft
Műtét előtti torna
17 000 Ft
Műtét utáni rehabilitáció
17 000 Ft
Lágyrész-kezelés (FDM)
17 000 Ft
Gerinctorna – McKenzie-terápia
17 000 Ft
Fascia-kezelés
17 000 Ft
Flossing terápia
17 000 Ft
Kinesio tape-ragasztás
17 000 Ft
Kismamatorna – szülésre felkészítés
17 000 Ft
Szülés utáni rehabilitáció (szétnyílt hasizom kezelése)
17 000 Ft
Baba-mama torna
17 000 Ft
Sport fizioterápia
17 000 Ft
Streching – nyújtás
17 000 Ft
Gyógytorna lovasoknak
17 000 Ft
Tartásjavító torna
17 000 Ft
Egyensúlyfejlesztő, koordinációs torna
17 000 Ft
Osteoporosis-torna
17 000 Ft
E.M.E. – egyensúly – mobilitás – erő
17 000 Ft