Sok problémám volt a bőrömmel, így túl vagyok a „kötelező” szteroidos, antibiotikumos, hormonos kúrákon. A bőröm és a szervezetem minden kezelés után egyre rosszabb lett, és a mellékhatások évekkel később sem szűntek meg. Ezután kerestem valami természetes, mellékhatásoktól mentes megoldást, így találtam rá az Ilcsire. Hétről hétre javult a helyzet, és lelkesen osztottam meg sikertörténetemet a hasonló problémákkal küzdőkkel. Úgy éreztem mindenkinek tudnia kell, hogy a bőrproblémákra igenis van kíméletes, és természetes megoldás.

A kozmetikus szakma kitanulása régóta nagy vágyam volt, és az Ilcsivel vált teljessé az elhatározás, hogy belevágjak. Főiskola után találtam egy olyan szakképzést, ahol személyesen az Ilcsi szakoktatóitól volt lehetőségem tanulni. Miután levizsgáztam, egy Ilcsi Referenciaszalonban kezdtem dolgozni.

Az Ilcsi Szépségmanufaktúrába szakoktatói ajánlással kerültem, amiért nagyon hálás vagyok! Ez az üzlet professzionális módon elégít ki minden szépségápolással kapcsolatos igényt, úgy hogy közben hű marad a természethez, és Ilcsi néni alapelveihez.