A jó közérzethez és a magabiztos fellépéshez természetes módon kapcsolódik az egészséges, esztétikus kezek-lábak, illetve körmök igénye. A kéz- és lábápolás ma már a szépségápolás olyan sajátos területét képviseli, amelynek szívesen szentelünk külön időt és helyszínt, ahol kényelmes, elegáns, lelket simogató környezetben engedhetjük át magunkat a pihenésnek, kikapcsolódásnak.

A kéz- és lábápoló szakma fortélyait az Elit Cosmetix Akadémián sajátítottam el. Oktatóim Kolman Erika kiváló kéz- és lábápoló szakoktató, lábápoló mester, illetve Kovács Gabó többszörös Világ- és Európa-bajnok műkőrömépítő-kézápoló szakoktató volt.

Mivel ebben a szakmában is fontos a fejlődés és a magas szintű szaktudás, ezért különböző továbbképzésen veszek részt, különösen a Hajdu Kata ezüstkoszorús lábápoló mester által tartott képzéseket szeretem. Rövidtávú célkitűzésem a lábápoló mesterlevél megszerzése.

Munkám során kizárólag minőségi, professzionális termékeket és eszközöket használok, így biztosítva a vendégek számára a pontos, precíz és tartós végeredményt.

Egyik legnagyobb szakmai elismerés számomra az, amikor a vendég elégedetten távozik egy problémás gyógypedikűr után. Amikor már nem fáj a benőtt köröm, berepedt sarok, eltűnik a tyúkszem vagy éppen megoldást találunk különböző lábdeformitás javítására.