Húsz évvel ezelőtt tanulóéveimet Lippainé Bartha Györgyi kozmetikus mesternél kezdtem el, aki a kezdetektől a maximumot, precizitást, alázatot és a folyamatos fejlődést várta el tanulóitól. Hála neki, és az ő nyitottságának, már akkor volt alkalmam megismerni többféle kozmetikai termékcsaládot. Ez a tanulmányaim befejezése után engem is arra ösztönzött, hogy folyamatosan lépést tartsak a szakmai újdonságokkal, rendszeresen szakmai kiállításokon, tanfolyamokon vegyek részt.  Az Ilcsi natúrkozmetikumokkal 2010-ben ismerkedtem meg. Azonnal megragadott a márka filozófiája, miszerint a természetben minden bőrproblémára található megoldás, mindezt mellékhatásoktól mentesen.  

A kozmetika mellett a másik két szenvedélyem a sminkelés és a sminktetoválás. Hiszek abban, hogy egy jól megtervezett diszkrét tetoválás segít egy szép arcot is még vonzóbbá és harmonikusabbá tenni

A divat- és filmes sminkelés alapjait két sminkmester segítségével sajátítottam el, majd, mikor már kellő tapasztalatot szereztem a profi sminkelés területén, elérkezettnek láttam az időt, hogy beiratkozzak az egyik legnevesebb sminktetováló iskolába.  A sminktetoválásaim elkészítésekor a Li Pigments termékcsaládot használom, amely magas minőségű és okleveles vegán termékeket állít elő.

A szakmai felkészültségen túl nagyon fontos számomra a vendégre való maximális odafigyelés, hogy a kozmetikai kezelés meghozza a várt eredményt, valamint, hogy a vendég kipihenve, feltöltődve, megszépülve távozzon a szalonból.