Nőként mindig is érdekelt a kozmetika világa. Sok kipróbált kozmetikum után a bőröm érzékeny lett, majd allergiás reakciót mutatott a szintetikus összetevőkre. Erre megoldást keresve találtam rá az Ilcsire, mely natúr összetevőinek köszönhetően minden bőrproblémám megszűnt.
 

Ezután nem volt kérdés számomra, hogy kozmetikai tanulmányaim és a munkám során mivel szeretnék dolgozni. Gyakorlati tudásomra Ilcsi Referencia szalonban tettem szert, ahol megtapasztalhattam a termékek összes pozitív hatását. Láthattam hogyan javítják a különböző bőrök állapotát egyedi hatásmechanizmusuk során. Az itt töltött idő alatt egy teljesen új szemléletmódot sajátíthattam el az emberek és a természet kapcsolatáról. Tudásomat és szolgáltatásaimat folyamatosan bővítem különböző szakmai továbbképzések elvégzésével, hogy vendégeim minden igényét ki tudjam elégíteni.

 

A szakma iránti legnagyobb odaadással, alázattal és legjobb tudásommal végzem a munkámat. Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimet szebbé, vonzóbbá, boldogabbá tegyem, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzám.

 

Számomra a kozmetika nem csak egy szakma, hanem egy hivatás, elköteleződés!